top of page

  Instrumenti   

Zaenkrat v naši šoli poučujemo samo diatonično harmoniko !!! V prihodnje pa nameravamo učiti tudi spodaj naštete instrumente.
Zaradi prostorske stiske renutno v naši šoli poučujemo le diatonično harmoniko, smo pa v gradnji moderne, večje šole. z dokončanjem gradnje bomo ponudili učencem širšo možnost poučevanja različnih instrumentov.

Kitara

Tudi po igranju kitare je v zadnjem času ogromno povpraševanja. Trenutno iščemo učitelja tako za akustično, kot za električno kitaro. Vse zainteresirane tako učitelje, kot učence naprošamo, da se nam javijo. Kitaro bomo poučevali na folk način, t.j. preigravanje akordov, raznih solacij, ipd.

Violina

Ker je violina postal eden bolj priljubljenih instrumentov nameravamo v prihodnje našo ponudbo razširiti tudi na to področje.

Bobni

V novi šoli nameravamo poučevati tudi bobne in perkusije. Glede na to, da že imamo učitelja bo potrebno samo še pridobiti učence.

Klavir in senthisizer

Ponujamo poučevanja klavirja in sentishizerja preko naše dobre prijateljice Iris Podgornik. Vse zainteresirane naprošamo, da nas kontaktirajo.

Petje in jodlanje

V prihodnosti nameravamo ponudbo razširiti tudi na poučevanja petja in jodlanja.

bottom of page